Skønne lejeboliger i hjertet af Odense

86 attraktive boliger med et stærkt fællesskab

Velkommen ind i de 86 nyopførte lejligheder i hjertet af Gartnerbyen. Her kan du bo tæt på naturen og midt i byen i en 2- eller 3 værelses bolig fra 65 og op til 89 kvadratmeter.

Her danner de lyse parketgulve og hvide vægge rammerne for en bolig, hvori du kan sætte dit personlige præg på indretningen. I køkkenalrummet er der plads til det gode liv, gæster og hyggelig madlavning. Du får fornøjelsen af et moderne køkken fra HTH, hvor alle hårde hvidevarer er fra Electrolux.

Lejlighederne har store vinduespartier, skønne leverum og gennemførte kvalitetsdetaljer. Invitér naturen ind på din altan eller terrasse, og nyd udelivet i det grønne gårdrum, der omgiver Gartnerbyens Seniorbofællesskab. På taget kan du nyde det store fælles orangeri og panoramaudsigt over Odenses smukke skyline.

Det store fællesskab i midten

I hjertet af PFAs Seniorbofællesskab finder du Gartnerbyens centrum og samlingspunkt; det store fælleshus, som rummer køkken og spise-/opholdsrum. Her er der plads til dine overnattende gæster, du kan holde fester og fødselsdage, og der arrangeres fællesaktiviteter som f.eks. yoga eller madklub. Mulighederne er mange og ligesom i resten af seniorbofællesskabet, er der plads til, at du sætter dit eget præg.

Har du mødt vores vært?
Som noget helt specielt i Seniorbofællesskabet er der en vært tilknyttet. Værten byder dig, der er ny beboer, velkommen og hjælper med småreparationer, koordinering af fælleslokaler og aktiviteter. Vi dyrker det stærke fællesskab ved både at respektere privatlivets fred og samtidig nyde fællesskabets fordele.