Bo i Odenses nye levende bydel - Gartnerbyen

Kun 1,5 kilometer fra Odense centrum finder du Gartnerbyen, der er en ny, grøn og mangfoldig bydel.

C928D94A-D9B9-4990-AF1A-DB6D35281937

Bydelen er navngivet efter områdets historiske tilknytning til GASA, der i over 50 år havde hovedsæde på grunden, og herfra blev der handlet med blomster, frugt og grønt. Historien lever videre i Gartnerbyens grønne oaser, der skaber et unikt og livsbekræftende nærmiljø.

Lev et aktivt seniorliv
I Gartnerbyens Seniorbofællesskab er alle muligheder åbne for et aktivt seniorliv. Nyd fælleshuset, væksthuset, nyttehaverne eller tag et spil petanque. På gåben eller cykel når du centrum på bare 5-10 minutter. Her kan du nyde godt af Odenses aktive byliv med shopping, kultur- og restaurantliv, svømmehal, indkøb og spændende specialbutikker.

En bolig i Gartnerbyens Seniorbofællesskab er for dig, der ikke vil gå på kompromis med beliggenhed, kvalitet og fællesskab.

Historie, fritidsliv og kultur lige om hjørnet

Hvis du sætter næsen mod nord, møder du Dæhnfeldt Villaby og Åløkkekvarteret, der huser fynsk idyl med skønne rekreative områder og ikke mindst Åløkkeskoven. Drejer du lidt mod vest, kan du opleve Odenses aktive sportsliv med idrætshal samt fodbold- , is- og atletikstadion.

Let adgang til offentlig transport og parkering

Med bopæl i Gartnerbyens Seniorbofællesskab er du sikret gode parkeringsmuligheder tæt på boligen, og herfra er der med bil hurtig adgang til motorvejen samt Middelfartvej. I 2020 får den nye letbane et stoppested ved Gartnerbyen, og her kan du på 5 minutter nå Odense Banegård, hvorfra der går tog og busser til resten af Odense, Fyn og Danmark.