Velkommen til Gartnerbyens Seniorbofællesskab,
for alle over 55 år.

- en ny, levende og bæredygtig havekarré med mennesket i centrum.

Kontakt os for en personlig fremvisning på pfabolig@deas.dk eller 65 45 83 90.

Få en individuel fremvisning

+88% allerede udlejet

86 attraktive boliger med et stærkt fællesskab

I Gartnerbyen bor du helt tæt på naturen og stadigvæk midt i byen. Bliv en del af et aktivt fællesskab med rig plads til privatliv i de rummelige boliger. Her har du mulighed for at bo i en 2- eller 3 værelses bolig fra 68 og op til 95 kvadratmeter. Husk også, du kan søge boligstøtte og få op til ca. 4500 kr.

I hjertet af PFAs Seniorbofællesskab finder du vores centrum og samlingspunkt; det store fælleshus, som rummer køkken og spise-/opholdsrum. Her er der også plads til overnattende gæster, fester, fødselsdage samt mulighed for fælles aktiviteter som f.eks. yoga eller madklub. Mulighederne er mange, og her er der plads til, at du selv sætter dit eget præg.

Som noget helt specielt i seniorbofællesskabet er der en vært tilknyttet. Værten byder dig, der er ny beboer, velkommen og hjælper med småreparationer, koordinering af fælleslokaler og aktiviteter. Vi dyrker det stærke fællesskab ved både at respektere privatlivets fred og samtidig nyde fællesskabets fordele.

Gartnerbyen - en aktiv bydel i Odense

Nyd byens mange muligheder, naturens grønne områder og det rekreative nærmiljø, når du bor i Gartnerbyens Seniorbofællesskab. Her finder du alt, hvad du har brug for i en radius af 5-10 minutters gang. Nyd Odenses spændende gågade med caféer, restauranter samt shopping- og kulturtilbud. Herudover finder du også indkøb og nærbutikker lige om hjørnet.

Det store stisystem giver let adgang til Åløkkeskovens skønne natur, hvor du kan nyde en aktiv gå- eller løbetur. Den nye letbane får et stoppested ved Gartnerbyen, der kan transportere dig til Odense Banegård på kun fem minutter. Der er gode parkeringsmuligheder ved boligerne, og i bil er der hurtig adgang til motorvejen.

Høj arkitektonisk kvalitet med mennesket i centrum

Seniorbofællesskabet er opført i en åben karré, der underbygger og styrker de stærke arkitektoniske linjer i Gartnerbyen. Øjet fanges af skiftet mellem et tilbagetrukket og samtidig fremskudt udtryk i facaden. Her changerer materialerne og skaber en spændende facade med et åbent og indbydende udtryk.

I midten af det hele er det store fælleshus opført, hvor områdets grillpladser, højbede, fortovshaver, grønne gårdrum og væksthuse beriger nærområdet. Her skabes trygge, hjemlige og oplevelsesrige rammer, hvor den grønne profil er i fokus. På taget får du mulighed for at nyde det fælles orangeri og panoramaudsigt over Odenses smukke skyline.